top of page

Van geluksgevoel naar geluk

Emoties onderdrukken breng je uit verbinding met je hart. Het is tegen jezelf een leugen vertellen keer op keer om niet met de pijn te hoeven omgaan. Vaak is de pijn die wij als mens in het leven opdoen te zwaar om aan te kunnen. Een snellere oplossing is verdoving van onze emoties te verdoven met fastfood, alcohol en verslavende genotsmiddelen. Verkrijgen van geluksgevoel en opvullen van leegte door deze middelen is een tijdelijke opvulling vanuit de buitenwereld.

Totdat je leven als een kaartenhuis instort. Waar ga je beginnen met puinruimen? Mijn levenscoach zei eens als je huis in brand staat ga je hem niet schilderen. Je gaat beginnen bij de fundering waarop je jouw leven stevig bouwt. Als kind en tijdens het opgroeien maken wij soms zeer pijnlijk dingen mee. Je gaat met een andere blik naar de wereld kijken. Onze kinderlijke onbevangenheid gaat weg.


Het wordt dan steeds moeilijker om een huis te bouwen op een stevig fundament. Er is een weg terug naar jezelf. Het proces naar herstel begint met vallen en opstaan. Gaan stilstaan en de juiste afslag nemen op je levenspad. Een lifestyle ontwikkel je om rust te krijgen in je systeem. Wij kunnen je begeleiding geven in dit proces.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page