top of page

Ruimte innemen en verbinden

Bijgewerkt op: 28 apr. 2021


Ruimte innemen en verbinden is tijdens ons levenspad niet altijd gemakkelijk. Soms zijn wij zo uit balans dat ons lichaam aan de noodrem trekt en ons - vol klachten – laat stilstaan, oog in oog met onszelf, op zoek naar nieuwe energie en zoeken naar antwoorden op veel levensvragen.

We weten dat vrouwen en mannen verschillen in de omgang met hun plek in het leven. Een eigen plek zoeken, vinden en daarop functioneren is voor elk mens binnen onze samenleving een grote opgave. Wij worden voortdurend uitgedaagd om te produceren en te presteren op ons werk en binnen onze leefwereld. Daarmee moeten we omgaan en dat is nou juist zo akelig, omdat het ons soms zo moeilijk afgaat. Zo zijn vrouwen en mannen elk op hun eigen manier bezig om zich staande te houden.

Over dit grote gebied van leven en levensvragen schrijf ik mijn blogartikelen van hart tot hart, van vrouw tot vrouw, van mens tot mens. Neem gewoon een gratis abonnement en ga meedoen aan de gesprekken. Als het gesprek je persoonlijk raakt, maken we – als je dat wilt - een afspraak op de praktijk voor nader gesprek en onderzoek.

be blessed,

Jantien

De Roodborst is een betekenisvolle vogel op dit Blog.


54 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page